You are currently viewing Čestitke Kćerki za Rođendan sa Prelijepim Videom

Čestitke Kćerki za Rođendan sa Prelijepim Videom

- Prelijepe Čestitke Kćerki za Rođendan -

Prelijepe čestitke kćerki za rođendan!💌Tvoja kćerka ima rođendan i želiš joj poslati prelijepu čestitku koja će je ujedno i raznježiti i razveseliti.Izaberi jednu od ovih prelijepih čestitki ili joj pošalji ovaj prelijepi video koji sam s ljubavlju napravila.💖

1.Kćeri moja ,želim ti da rukama dosegneš zvijezde na nebu, da ti sunce obasja svaki dan. Da svaki san ostvariš u životu, želim ti najljepši i najsretniji dan!Sretan rođendan,dušo moja!

2.Neka ti svaki sat, svaka minuta i svaka sekunda u životu budu ispunjeni ljubavlju, radošću i srećom. Nasmijana da zaspiš, sa osmjehom da se budiš i u najboljem raspoloženju provedeš, ne samo ovaj, nego svaki dan! Sretan rođendan!

3.Dan kada si se rodila za mene je bio poseban. Takav je i svaki tvoj rođendan, i želim ti svu sreću svijeta,jer ti to zaslužuješ!Volim te puno!Sretan rođendan princezo moja!

4. Divan dan je svaki dan proveden sa tobom! Neka ti rođendan bude ispunjen smijehom, glazbom, srećom i ljubavlju!A kroz život neka te prati ljubav,zdravlje,sreća…Sretan rođendan,dušo!

– Video-

5. Na današnji dan Bog je poslao anđela u naš život…Tebe,kćeri moja!Želimo ti sve najbolje u životu,da imaš prelijep i dug život,ispunjen ljubavlju,srećom,zdravljem!Sretan rođendan,ljubavi naša!

6.Moje će srce uvijek kucati za tebe; moje misli će se uvijek biti uz tebe jer ti si najdragocjeniji dar koji nam je dao Bog. Sretan ti rođendan dušo moja!

7. Dušo moja, na današnji dan želimo ti sretan rođendan!Osjećamo se tako blagoslovljenima što si nam kćer.Ti si predivno biće,koje ima predivnu dušu i dobro srce!Volimo te puno!Sretan rođendan anđele!

8.Neka ti ovaj dan pruži mnogo razloga za osmijeh i obaspe te bezbrojnim blagoslovima. Želim ti sretan rođendan sunce moje!

9. Uvijek ćeš biti moja princeza i moja djevojčica,moja najveća ljubav! Sretan rođendan, kćeri! Želim da ti život pruži sve o čemu si sanjala.Volim te!

10. Mom anđelu je danas rođendan!Nitko ne bi mogao zauzeti tvoje mjesto u mom srcu. Ti si moja dragocjena kći; ti si najdivnija osoba na ovom svijetu.  Želim da ti ovaj dan bude ispunjen srećom i radošću. Sretan rođendan anđele moj!

-Prelijepe čestitke kćerki za rođendan💌 –

čestitke kćerki za rođendan
Photo:Siteforthesoul

11.Anđele moj, ti možda imaš tisuću razloga da budeš sretna, ali ja imam samo jedan to si ti. Sretan rođendan!

12. Ti si najlepši dar koji smo primili u našem životu!Sretan rođendan,dušo moja!

13. Ti si uvijek bila posebna i uvijek si bila nama radost i sreća!Ostani takva uvijek, i ne daj da te život mijenja,slušaj uvijek svoje srce!Sretan rođendan,ljepotice moja!

14.Kroz svoj život primili smo nekoliko dragocjenih darova. Ali ti si, moja najdraža kćer, bez ikakve sumnje najdragocjeniji dar koji smo mogli dobiti!Sretan rođendan najslađoj kćerki na cijelom svijetu!

15. Sretan ti rođendan, anđele! Želimo ti da voliš život i da nikada ne prestaneš da sanjaš. Budi uvek okružena lepotom i srećom!

Još jedan prelijepi video koji možeš poslati svojoj kćerki 💖

Možeš pročitati i ovo:Prelijepi citati o majci💖