You are currently viewing Dirljive  Čestitke Mami za Rođendan i Prelijepi Video

Dirljive Čestitke Mami za Rođendan i Prelijepi Video

- Dirljive Čestitke Mami za Rođendan -

Prelijepe čestitke mami za rođendan i super video samo za tvoju mamu!

Tvojoj mami je rođendan i želiš joj poslati jednu dirljivu čestitku ili video sa prelijepim željama.💌

Na  pravom si mjestu!Izaberi jednu od prelijepih čestitki ili  joj pošalji  super video.Sigurno ćeš dirnuti njezinu dušu i njen rođendan će joj biti još i ljepši!💖

čestitke mami za rođendan

1.Nisi mi nikada rekla kako trebam da živim već si mi to pokazala.Pokazala si mi i kako se bezuvjetno voli.Hvala ti na tvojoj ljubavi!Hvala ti na tvojoj podršci!Ti si najbolja mama na svijetu!Volim te!

2. Ti si anđeo koji me je čuvao u teškim trenucima i koji mi je davao snage kada je ona nestajala.Ti si moja snaga ,kada je nemam…Ti si moja radost,kada je život surov prema meni…
Ti si moja ljubav,kada mislim da je više ne osjećam…Sretan ti rođendan mama!Volim te puno!

3. Ne želim da ti se ispune sve želje, jer onda nećeš željeti. Ne želim da ti se ispune svi snovi, jer nećeš imati o čemu sanjati. Želim samo da ti se ispuni onoliko snova i želja koliko je dovoljno da budeš sretna! Sretan rođendan!

čestitke mami za rođendan

Photo:Siteforthesoul

4. Za cijeli svijet ti si možda jedna osoba. Ali za jednu osobu – ti si cijeli svijet. Sretan rođendan mama!

5. Svu radost koje tvoje srce može da podnese, sve osmijehe koje ti može donijeti današnji dan, sve blagoslove koje život može da ti da… Želim ti mama  sretan rođendan!

6. Mama, ti si najdivnija mama na ovome svijetu i hvala ti za sve do sada, za veliku ljubav i pomoć koju si nesebično pružala. Sretan rođendan!Volim te!

7. Kao što zvijezde imaju svoje nebo, tako i ja imam tebe, jedina moja majko!Sretan
rođendan!
8. Ti si dio mene i mog bića i moje srce pripada samo tebi. Naše duše su povezane još od onog dana kada si me rodila i podarila mi život. Volim te najviše na svijetu! Ti si moja majka i tvoju poziciju u mom životu ne može da zauzme niko. Želim da ti za rođendan poklonim puno poljubaca i toplih zagrljaja!Sretan rođendan!

– Video-

9. Mila moja majko, neka te kroz život vode samo najljepša osjećanja i neka ljubav bude uvijek u tvom srcu.Neka te sunce ljubavi uvijek grije i neka ti se sreća svakoga dana smije.Neka ti ovaj dan bude divan kao najljepši san, od srca ti majko želim sretan rođendan!

10. Zamisli nešto najljepše, najslađe, dodaj tome beskraj, proširi vječnošću, ukrasi zvijezdama i tek tada ćeš saznati koliko te volim… 💖Sretan rođendan!

11. Ti si moja podrška i moja snaga. Želim ti puno ljubavi i sreće u životu.Sretan rođendan mama!

12. Zatvori oči i zamisli beskraj … E, toliko, te volim! Sretan rođendan!

13. Mnoge stvari su se promijenile tijekom godina, ali ti si i dalje ona ista divna osoba kakva si oduvijek bila. Sretan rođendan mama!

14.U toplini sunca, najvećeg sjaja, tvojoj sreći nek ne bude kraja. Radost i sreća, nek ‘ispune ti dan, uz najljepše želje, SRETAN ROĐENDAN MAMA!

15. Danas je poseban dan, mojoj majki rođendan.Želim ti mama svu radost koje svoje srce može podnijeti, sve osmjehe koje ti može donijeti današnji dan, sve blagoslove koje život može ti da … Želim ti sretan rođendan!

16.Ti si anđeo koji me je čuvao u teškim trenucima i koji mi je davao snage kada je ona nestajala.Hvala ti mama na svemu!Volim te!Sretan rođendan!

-Možeš i ovo pročitati:Citati o Majci sa Prelijepim Slikama