You are currently viewing Ulje makadamije za suhu kožu i protiv bora-Čarobno ulje

Ulje makadamije za suhu kožu i protiv bora-Čarobno ulje

- Čarobno Ulje Makadamije -

Makadamija ulje se dobiva hladnim tiještenjem svježeg oraha makadamije.Dolazi iz Australije, iz oraha drva makadamije.Aboridžinima je makadamija nekoć predstavljala jednu od osnovnih namirnica, sredstvo robne razmjene, lijek i kozmetiku.

Ulje makadamije se jako brzo upija.Koža je od ovog ulja baršunasta i prelijepa.Ulje je otporno na oksidaciju,te ga koža lako upija.Uspješno njeguje zrelu kožu zbog sadržaja palmitoleinske kiseline.Ulje makadamije je idealno za prevenciju bora,ali i za smanjenje već postojećih bora.

Ulje makadamije sadrži vitamine  A i E,te skvalen, koji služi za sintezu vitamina D i štiti od UV zraka.Ovo ulje je idealno za njegu zrele i suhe kože lica.

Makadamija ulje posjeduje čak 80% zdravih jednostruko nezasićenih masnih kiselina, po čemu je slično kokosovom ulju. Odlično je u kombinaciji s biljnim uljem lješnjaka za tretiranje celulita.

Ulje makadamije je sigurno za njegu i najosjetljivije kože, a osim već spomenute primjene u njezi zrele kože, pomaže u regeneraciji suncem opečene kože.

Ulje se može koristiti i za njegu kose,te je čest sastojak različitih pakunga za kosu, briljantina i posebno namijenjenih šampona.Mononezasićene kiseline iz ovog ulja štite tjeme i kosu od oštećenja, a brzo upijanje i duboko penetriranje pruža kosi potrebnu vlagu. Vitamin E  čini kosu mekom, a ulje djeluje i na odstranjivanje elektriciteta iz vlasi.Dubinski hrani kosu te joj pruža sjaj, a istovremeno štiti i od UV zraka.

Makadamija je čarobno ulje koje učinkovito sprječava suhoću, čineći kožu nježnom i svilenkastom.

-Makadamija je zaista čarobno ulje!-

Moje iskustvo sa ovim uljem odlično!Ulje makadamije koristim već preko 10 godina.Pravim si sama kreme od ovog ulja.Ne koristim čisto ulje na koži lica,već si napravim kremu od samog ulja,vode i emulgatora.Ništa drugo ne dodajem u to.Krema može biti i za osjetljivu kožu lica,zbog toga u nju ne stavljam nikakva eterična ulja i naravno bez konzervansa je.Čuvam je u hladnjaku.

Mali savjet: Prije nanošenja ulja na lice,prvo pošpricajte lice malo s vodom,(najbolje s vodom koju možete kupiti u dućanu,jer ona je bez kamenca) i onda nanesite ulje na lice.Tako će se ulje bolje upiti u kožu.

A kada dođe ljeto i ako želim da mi koža malo brže potamni,onda dodam i maslinovo ulje u tu recepturu i koža je spremna za ljetne dane!Ten bude prelijepe boje i  jako se brzo potamni.🌞

S ovim uljem se bore mogu uspješno spriječiti.Pogotovo ako ga na vrijeme pođete koristiti.

Priuštite svojoj koži kraljevski tretman sa ovim čarobnim uljem!Rezultati sigurno neće izostati!Koža će vam biti nahranjena,svilenkasta,prelijepa!

A ako ga pođete  koristiti na vrijeme,uspješno ćete i spriječiti pojavu bora!

ulje makadamije

“Biti lijepa znači biti SVOJA!Ne  moraš biti prihvaćena od drugih.Trebaš prihvatiti sebe!”

-Stanje duha je isto veoma važno.Ako si sretna,zadovoljna sama sa sobom onda tako i zračiš i super izgledaš! 

Evo jedan moj video sa pozitivnim afirmacijama za dobro jutro.Započni dan opušteno i pozitivno…